Home » Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

KOETJE HIP

 

Bij het plaatsen van een bestelling bij Koetje Hip ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld.

 

Bestelling en betaling

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De orderbevestiging is tevens betalingsverzoek voor het overmaken van de gedane bestelling.

 

Zodra je bestelling bij Koetje Hip bekend is, ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt er voor kiezen om te betalen bij afhalen of vooruit te betalen.

Bij vooruit betalen dient de betaling binnen 14 dagen, na het ontvangen van de orderbevestiging, te zijn voldaan op rekeningnummer NL61ABNA0848475631 tnv M. Swaders, met vermelding van naam en ordernummer. Als de betaling niet binnen deze betalingstermijn is voldaan, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij ons best doen om er voor te zorgen dat u uw bestelling binnen een week in huis hebt. Persoonlijke producten worden binnen 2 weken geleverd. De speciaal voor jouw gemaakte artikelen, kunnen niet geannuleerd worden. De koper is verplicht tot afname en betaling van deze speciaal voor de koper gemaakte artikelen, tenzij anders is overeengekomen. Deze artikelen dienen altijd vooraf betaald te worden. Ook als je het product komt afhalen. Voor de overige producten mag je betalen bij afhalen. Zodra de bestelling klaar is neem ik contact met je op, zodat wij een afspraak kunnen maken.

 

Verzenden

De bezorging is geheel voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, zoek raken e.d. tijdens het vervoeren door PostNL. Er wordt gebruik gemaakt van het PostNL-tarief.

 

Verpakking

Alle producten worden in beschermende verpakking verzonden. Een product kan ook eventueel als cadeau worden ingepakt. Hier worden geen extra kosten voor berekend. Je kan er dan ook voor kiezen om het cadeau op een ander adres te laten bezorgen. Als je dit zou willen, vermeld dit dan bij de bestelling.

 

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product laat het mij dan per email (info@koetjehip.nl) weten. Het retourneren van een product is mogelijk binnen 7 dagen, mits deze onbeschadigd, ongedragen, ongeopend en in de originele verpakking zit. In alle gevallen dien je, binnen 48 uur, contact op te nemen met Koetje Hip. De kosten van verzending zijn voor eigen rekening. Mocht het pakket niet aankomen bij Koetje Hip, dan vervalt het recht op teruggaaf. Op aanvraag gemaakte artikelen kunnen niet geruild worden.

 

Aansprakelijkheid

Koetje Hip kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van het de door mij verkochte producten. Lees altijd de bijgeleverde voorschriften en streef deze ook na. 

 

Klachten

Klachten dienen per email te worden ingediend, info@koetjehip.nl . Er zal dan z.s.m. contact opgenomen worden. Koetje Hip streeft naar een gezamenlijke oplossing. 

 

Foto´s

De artikelen kunnen in het echt anders overkomen dan op de op deze website geplaatste foto´s. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. De afnemer kan daardoor geen rechten ontlenen aan de op deze website geplaatste foto´s.

 

Privacy

Koetje Hip zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.

 

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst enof beeldmateriaal uit de webwinkel www.koetjehip.nl over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.